adverteren-header

Bij Omroep Almelo kunt u adverteren op verschillende media: AAFM (radio), AAVISIE (televisie) en/of aavisie.nl (website)

 

AAFM
onairRadiostation AAFM zendt 24 uur per dag, 7 dagen in de week uit. In de avonduren en in het weekend zorgt een horizontale programmering voor een diversiteit aan programma’s, waarbij elke dag op het zelfde tijdstip een zelfde soort programma wordt uitgezonden.
Een reclamespot op AAFM is via al onze media te horen. In de ether en de kabel in Almelo, via het digitale pakket van Caiway, KPN en Ziggo en via onze website, maar ook ‘achter’ ons TV-kanaal AAVISIE. De programma’s waar uw spot geprogrammeerd wordt zijn terug te luisteren via onze Uitzending Gemist. Hierdoor is een groot bereik gegarandeerd.

 

AAVISIE
Televisiekanaal AAVISIE is het TV-kanaal met daarop het laatste (sport)nieuws, agenda-berichten en volop informatie over Almelo, aangevuld met foto’s van Mooi Almelo. Dagelijks wordt het AAVISIE dagjournaal uitgezonden met daarin videoreportages van gebeurtenissen uit de stad.
televisie
Een reclamespot op AAVISIE is via ons TV-kanaal te zien. Het digitale signaal wordt via Caiway, KPN en Ziggo in het grootste deel van Twente uitgezonden. U kunt kiezen voor een zgn. still-frame of een full-motion commercial. Een still-frame is een full-color afbeelding die ca. 15 seconden in beeld staat. Een full-motion commercial is een video van ca. 20 seconden met bewegend beeld én geluid. Tijdens uitzending wordt het signaal van AAFM gedempt. Zowel de still-frame als full-motion worden in de cyclus ingepland, waardoor deze ca. 80 keer per dag langskomt. Desgewenst kunnen dag en uitzendtijdstip worden aangepast.

 

AAVISIE.nl
De website is dè verzamelplaats van alles dat in Almelo plaatsvindt. De nieuws-, sport- en agendaberichten worden aangevuld met audio-reportages, foto’s en video-fragmenten. De website is geschikt voor alle devices.
websites
Op onze website kunt u de aandacht vestigen op uw product of bedrijf met een banner. Bij elke pagina rouleren de banners, waarbij de ‘commerciële’ banners vaker langskomen. Onze website aavisie.nl wordt dagelijks door duizenden bezoekers bezocht voor het laatste Almelose (sport)nieuws, maar ook zeer zeker voor onze Uitzending Gemist.

 

CrossMediaal
CrossMediaal is het tegelijk adverteren op verschillende media binnen Omroep Almelo. Een spot op radio en televisie, ondersteund met een banner op de website.
synergie
U kunt uw product of bedrijf ook op alle media tegelijk promoten met een crossmediale campagne. Een spot op radio en televisie en een banner op de website. Een crossmediale campagne bestaat uit een radiospot van 20 seconden op AAFM, een still-frame van 15 seconden op AAVISIE en een banner op de website.

 

 

 

Aanvraag
Promotie van uw product en/of bedrijf kan in een campagne, waarbij u bepaalt op welk medium. Afhankelijk van de duur en het soort van de campagne bepaalt u zelf grotendeels de prijs!
Voor elke campagne wordt een prijs-op-maat gemaakt. Stuur een mail met uw vragen en/of wensen en u ontvangt een offerte die is toegespitst op uw campagne.

 

 

Bereik

kabel ether internet
AAFM Gemeente Almelo* ca. 15 km rondom Almelo wereldwijd
digitaal analoog internet
AAVISIE Caiway/Ziggo/KPN Twente Caiway wereldwijd
AAVISIE.nl wereldwijd
* = Gemeente Almelo bestaat uit Aadorp, Almelo en Bornerbroek
© 1986 - 2024 Stichting Lokale Omroep Almelo