Zaterdag 12 oktober 2013
Chefkokkin’ Atje Alfons leidde ‘Kleurrijk koken’ de internationale keukenbrigade van de Ossenkoppelerhoek woensdag in de Titus Brandsmahof. Er werd Moluks gekookt: ‘Soto Ajam’.Het project waarvan de vorig jaar helaas overleden Jeanne Garsthuis de kartrekker was, werd dit jaar weer opgepakt door Ayse Cebecioglu van de IDA van Carint-Reggeland, en de buurtwerkers van de Titus Brandsmahof.
Elke maand komt er een andere nationaliteit aan bod en wordt er gekookt van 14.00-17.30 uur. Om 17.30 wordt het diner geserveerd. Aan het begin van de maand worden flyers verspreid in de buurt en kan men zich opgeven bij Carla Keupers tel. 0546 815392.Op 27 november is er een intercultureel hapjesbuffet. Er is plaats voor ca 20 personen en de maaltijd kost €7,- Snelheid is geboden want vol is vol.
Ayse Cebecioglu van Carint Reggeland vertelt over het project 'Kleurrijk koken'
'Chefkokkin' Atje Alfons over 'Soto Ajam'
Carla Keupers: met tien vrouwen koken? Gezellig, een kippenhok!






