Zaterdag 2 april 2016
Erve Kamphuis was donderdag het toneel van de aftrap van een nieuw maaltijdconcept van Food Connect. Het laat de consument kiezen tussen bezorging van verse streekproducten om zelf te koken of (deels) kant-en-klare gerechten die met diezelfde producten al door de koks van Food Connect zijn bereid.Gedeputeerde Hester Maij en oud-profwielrenner Joost Posthuma zetten zich aan het werk om één van de maaltijden uit de 'streektas' te bereiden.
Het concept gaat eerst van start in Twente, daarna wordt het verder in Nederland uitgerold.
Hieronder vertelt Wim Swier over de geschiedenis van Food Connect, Rogier Terhalle over het concept 'Kook-jij-of-kook-ik?' en gedeputeerde Hester Maij wat ze er van vindt.
Gedeputeerde Hester Maij bereidde een gerecht uit de 'streektas' van Food Connect
Wim Swiers, directeur en oprichter Food Connect over de geschiedenis van zijn bedrijf
Bedenker concept 'streektas' Rogier Terhalle