Turn(st)ers Triade Overijssels kampioen

Dinsdag 24 mei 2022
De turn(st)ers van Triade hebben uitstekend gepresteerd op de finale van de gymnastiek- en turncompetitie van de regio Overijssel. Deze werd zaterdag 21 mei in Borne gehouden. Acht teams van Triade, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën, stonden te stralen tijdens deze finalewedstrijd.

Twee jaar lang was het door de coronamaatregelen niet mogelijk om turnwedstrijden te organiseren. Vandaag was het voor de jongens en meiden van Triade gelukkig eindelijk weer zover. De turn(st)ers stonden te schitteren op deze wedstrijden en hebben laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben.

Overijssels kampioen
Ook dit jaar is het voor enkele Triade teams weer gelukt om op het hoogste podium te staan. Drie teams wisten de titel Overijssels kampioen binnen te slepen. De meisjes 6-7 jaar turncompetitie uit Tubbergen, meisjes 6-7 jaar gymcompetitie uit Ootmarsum en jongens 10-12 jaar gymcompetitie met turners uit Tubbergen, Mariaparochie en Ootmarsum gingen met een gouden medaille en de beker behorende bij het kampioenschap naar huis.

Overige podiumplaatsen
Het team meisjes 10-12 jaar gymcompetitie Tubbergen/Almelo eindigde op een tweede plaats en ging met een zilveren medaille naar huis. In de categorie 8-9 jaar werd het team uit Almelo derde. De meisjes 13 jaar en ouder turncompetitie wist ook een bronzen medaille te behalen.

Overige teams
Het team 6-7 jaar gymcompetitie met turnsters uit Ootmarsum en Mariaparochie viel met een 4e plaats net buiten de prijzen. In de categorie 8-9 jaar wist het team met turnsters uit Mariaparochie en Almelo in een sterk deelnemersveld toch nog een 6e plaats te behalen.