Heracles onderuit bij Griekse nummer 2

Woensdag 21 juli 2021
Voor de derde keer moest Heracles Almelo met 2-1 het onderspit delven tegen een tegenstander in de oefencampagne. Nu was PAOK Saloniki te sterk voor de Almeloërs, die kampen met defensieve problemen. Doelman Janis Blaswich o.a kamp met een spierblessure dat hem nog weken aan de kant houdt. Rai Vloet redde de eer toen PAOK al op 1-0 stond.

Duel werd gespeeld in Wenem-Wiesel
Op de voetbalvelden van WWNA, vlak bij Apeldoorn vond dit besloten duel plaats. Het werd zeker geen sprankelende partij maar een partij tussen twee, fysiek sterke, teams. Beiden gaven weinig kansen weg maar creëerden ook weinig. PAOK is deze dagen te gast in Nederland en speelde eerder al tegen PSV waarvan het nipt verloor. De nummer twee van Griekenland gaat zondag op bezoek bij Feyenoord in de Kuip.

PAOK kwam al vroeg op voorsprong
Al in de veertiende minuut scoorde Nelson Oliveira de 1-0 met een prima doelpunt. Heracles antwoorde direct uit een vrije trap van Ray Vloet. Nog voor rust was het opnieuw Nelson Oliveira die de Grieken op voorsprong zette. Deze 2-1 bleef tot het einde toe op het bord zodat de derde 2-1 nederlaag voor Heracles Almelo in deze oefencampagne een feit werd.

Komend weekend weer twee wedstrijden voor Heracles
Met twee wedstrijden in twee dagen zet Heracles Almelo komend weekend de oefencampagne voort. Zaterdag komt NEC op bezoek en zondag reist de ploeg naar de Oude Meerdijk in Emmen waar het FC Emmen treft. Bij deze laatste spelen keeper Michel Brouwer (gehuurd) en Teun Bijleveld en Jeff Hardeveld. De wedstrijd tegen NEC wordt door AAFM rechtstreeks uitgezonden.

Scoreverloop; 14. Oliveira 1-0, 16. Vloet 1-1, 33.Oliveira 2-1

Opstelling Heracles 1e helft; Bucker, Bakboord, Schoofs,Knoester, Quagliata, Ibrahimoglu, De la Torre, Vloet, Lunding, Burgzorg en Amissi.

Tweede helft; Bucker, Fadiga, Kiomourtzoglu, Les, Roosken, Sierra, De la Torre, Szöke, Amissi, Bakis en Basacikoglu.
Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail