26 nov: Cecile Huijnen & Marieke Hopman in Hof 88

In Theater Hof 88 wordt op donderdag 26 november een optreden verzorgd door Cecile Huijnen en Marieke Hopman. De voorstelling vindt plaats in het kader van SKA.

Klassiek
Huijnen & Hopman maken van ieder concert een beleving: meeslepende muziek, afgewisseld met persoonlijke verhalen. Ze creëren een intieme setting waarbij ze het publiek actief betrekken. Alles kan en alles mag. Huijnen & Hopman zijn onophoudelijk op zoek naar repertoire voor deze specifieke combinatie. Van volksmuziek uit de Balkan, Duitse romantiek, Argentijnse tango en zigeunermuziek tot hedendaagse werken - speciaal voor hen geschreven. Het duo bewerkt alles zelf. Ze blijven dicht bij het origineel, maar gaan altijd de uitdaging aan er een eigen karakteristieke versie van te maken. Hun stijl is zowel expressief, virtuoos en swingend, als speels en intiem. Het romantisch georiënteerde debuut album ‘Dance!’ uit 2015 werd bejubeld door de (inter)nationale pers en bekroond met vijf sterren.

Info
Belangstellenden kunnen (losse) kaarten voor een concert reserveren bij Theater Hof 88 (0546 - 850264 en dat nummer is alleen bereikbaar op woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en een uur voor ieder concert) en daarbij aangeven naar welk tijdstip hun voorkeur uitgaat. Zo worden teleurstellingen voorkomen.

Via de website van SKA www.kamermuziekalmelo.nl zijn nog keuze-abonnementen of passe-partouts te koop en kunt u nadere informatie vinden over de concertreeks 2020 - 2021. Tevens worden de consequenties van eventuele nieuwe RIVM-richtlijnen voor de Kapelzaal van Hof 88 op deze website weergegeven.

Hof 88
Donderdag 26 november
Concert 1,van 19.30 tot 20.30 uur
Concert 2, van 21.00 tot 22.00 uur
Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail

Agenda

© 1986 - 2020 Stichting Lokale Omroep Almelo