11 aug: Opnieuw Veteranencafé in 't Hookhoes

Het is weer zover. Alle jonge en oude Almelose veteranen èn veteranen uit de regio met hun eventuele partners worden weer van harte uitgenodigd in het veteranencafé door het Veteranen Comité Almelo (VCA).

Welkom
Ze zijn op dinsdag 11 augustus vanaf 19.30 tot ongeveer 22.00 uur van harte welkom in het veteranencafé, in bier- en wijnlokaal 't Hookhoes aan de Grotestraat.

Het maandelijks treffen biedt een prima gelegenheid om stil te staan bij de actualiteit van de krijgsmacht en natuurlijk ook de (gedeelde) ervaringen van de eigen uitzendingen of missies. Veteranen hebben inmiddels ervaren dat het veteranencafé dé plek is om een aangename en zinvolle avond te hebben met lotgenoten. Op vertoon van de veteranenpas wordt bovendien 15% korting op de consumpties gegeven.

Info
Wie meer informatie wil over het veteranencafé en de activiteiten kan terecht op de website van het comité: www.veteranencafealmelo.nl. Aanmelden voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief kan ook via die website. Het Veteranen Comité Almelo is ook op Facebook te vinden onder de naam Veteranen Almelo.

't Hookhoes, Grotestraat 126
Dinsdag 11 augustus, van 19.30 tot 22.00 uur
Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail

Agenda

© 1986 - 2020 Stichting Lokale Omroep Almelo