13 jun: (afgelast) Voor zesde keer Taptoe in Almelo

Taptoe in Almelo op zaterdag 13 juni: het is al weer de zesde keer dat de inwoners van Almelo kunnen genieten van musicerende en marcherende bands in Erve Asito, de thuisbasis van Heracles. Een heel bijzonder evenement, en niet alleen voor de liefhebbers.

Goede doelen
De opbrengst van de Taptoe 2020 is bestemd voor twee goede doelen: de stichting ALS en Kans voor een Kind. De stichting ALS strijd tegen de dodelijk spierziekte ALS en de Stichting Kans voor een Kind maakt de dromen waar van kinderen in Twente die het moeilijk hebben. Kans voor Kind wordt het leven van zo’n kind iets draaglijker. Door een bezoek aan een wedstrijd van FC Twente of Heracles Almelo. Door een favoriete artiest ontmoeten. De stralende gezichten en de blije lach na afloop, zeggen genoeg over enorme waarde van het werk van Kans voor een Kind.

Wilt u het mede mogelijk maken dat de wens van een kind wordt vervuld? Koop dan kaarten voor deze unieke taptoe. Plaats genoeg in Erve Asito.

Het is verheugend om te zien dat de Almelose taptoe op zaterdag 13 juni ook in het teken staat van 75 jaar bevrijding. Dat is ongetwijfeld te horen in het muzikale programma, maar er is ook een spectaculaire opening met parachutisten. Het is belangrijk om ook bij deze taptoe op een feestelijke manier aandacht te besteden aan het feit dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd.

Al met al, reden genoeg om op zaterdag 13 juni naar het Heracles-stadion te komen.

Erve Asito
Zaterdag 13 juni, van 18.00 tot 22.30 uur
Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail

Agenda

© 1986 - 2020 Stichting Lokale Omroep Almelo