Soul City Party in Polman Stadion

Zaterdag 16 december is het dansen in een stijlvolle omgeving in Almelo. Het Polman Stadion heeft met zijn prachtige VIP/Business lounges en aangrenzende zalen een perfecte locatie voor het Soul City concept, dat inmiddels in 4 steden in Nederland draait.

In de ene area kun je los gaan op soul, disco, dance classics en heerlijke funk en in de zaal daarnaast kun je uit je dak op vette oldschool hiphop en rnb.

Wat het concept van deze party bijzonder maakt is dat er een live-band staat. Niet de geijkte disco cover bands staan bij Soul City op het podium, maar bands die er net een eigen draai aan kunnen geven. Herkenbaar dus, maar in een eigen jasje qua performance, met een heerlijke eigen sound. Het concept is volgens de organisatie geen platte disco-avond met de welbekende pruiken. Wat het concept ook speciaal maakt, is dat er altijd gekozen wordt voor stijlvolle locaties. En dat verschillende generaties naar deze party's gaan, vanwege de verschillende, doch aanverwante muziekstijlen. Vaak weten eind 20-ers en 30-ers al niet meer naar waar ze naar toe kunnen gaan als ze lekker willen dansen in een fijne omgeving. Laat staan 40-ers en 50-ers. Soul City biedt die mogelijkheid wel. Volgens de organisatie zien ze vaak moeders met vriend(inn)en, en dochters met vriend(inn)en op de dansvloer.

Verschillende DJ's uit heel Nederland staan op toerbeurt achter de draaitafels, onder andere bekend van Radio 2, Radio 6 en Sublime FM. De band Gazooth staat op het podium en de organisatie garandeert een super optreden. In de oldschool hiphop en rnb zaal draaien deze keer DNS en Isaac Blaze. DJ's die normaliter draaien in de bekendste zaken en party's en die weten wat ze moeten doen om het publiek los te laten gaan op de dansvloer.

Kaarten zijn aan de zaal altijd nog verkrijgbaar, maar de organisatie raadt sterk aan de kaarten in de voorverkoop te bemachtigen. De early bird tickets, voor slechts een tientje zijn al enige tijd uitverkocht. Op de website www.soulcity.nl is er meer informatie te vinden en wordt je geleid naar de ticketverkoop.

Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail

Agenda

© 1986 - 2017 Stichting Lokale Omroep Almelo