Grote Kofferbakverkoop op Indiëterrein

Op zondag 26 november is er een grote kofferbakverkoop in de Wevershal (bij de watertoren) op het Indiëterrein in Almelo. De markt is van 12.00 tot 16.00 uur en voor bezoekers is de toegang gratis.

Meer dan honderd verkoopplaatsen biedt deze overdekte markt op 5.000 m2. De kofferbakverkoop biedt een mooie gelegenheid om een middag te snuffelen en om originele Sinterklaas- en Kerstaankopen te doen.
Om op zoek te gaan naar uitbreiding van uw verzameling. Om er een leuke winterjas of ander kledingstuk voor weinig geld op de kop te tikken of misschien vindt u er een boek dat u altijd al graag wilde lezen. Ook opa’s en oma’s kunnen er natuurlijk weer lekker veel speelgoed, vinden zodat de kleinkinderen het fijn vinden om op bezoek te komen, want er is weer genoeg om mee te spelen.
Tweedehands spullen, maar soms ook nieuwe zoals miskopen of geschenken die nooit zijn gebruikt, zullen worden aangeboden. Speelgoed, kleding, hebbedingetjes, sieraden, serviesgoed, meubeltjes, kerstspullen, (strip)boeken, films, singles en elpees, u kunt het zo gek niet bedenken.

Voor de verkopers is dit een mooie gelegenheid om overbodig geworden spullen te verkopen na het opruimen van de boeken- of kledingkasten, het kinderspeelgoed, de muziekcollectie en de schuur en zolder. Er zijn ruim honderd verkoopplaatsen. Een verkoopplaats voor een personenauto kost € 12,50 en voor een busje of SUV € 17,50. Bovendien wordt een bedrag van € 5,00 borg gevraagd. Als de plaats schoon wordt opgeleverd wordt de borg terugbetaald.

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van KofferbakverkoopAlmelo of stuur een e-mail met uw adresgegevens naar kofferbakverkoopalmelo@gmail.com om u aan te melden, u ontvangt dan een bevestiging.
Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail

Agenda

© 1986 - 2017 Stichting Lokale Omroep Almelo