Huttenland op het Sluitersveld van 14 tot en met 30 augustus

Het timmerevenement Huttenland vindt dit jaar plaats in de wijk Sluitersveld.

Om ervoor te zorgen dat het evenement telkens voor andere kinderen in de buurt is, kiest Scoop Welzijn, voor het derde jaar op rij, voor een andere locatie.

Net als voorgaande jaren is op Facebook een prijsvraag uitgeschreven voor het thema van dit jaar. Na lang wikken en wegen is gekozen voor de avontuurlijke Vikingen. Enthousiaste deelnemers kunnen hun eigen drakenschip of vikinghut bouwen.

Vanaf 14 augustus kunnen kinderen terecht op de hoek Dominee de Geusstraat, Hoge Brake en Bevrijdingslaan. Kinderen zijn maandag tot en met vrijdag welkom op het terrein van 12.00 tot 17.00 uur. Op 30 augustus wordt Huttenland afgesloten met een feest in het dan voltooide Vikingdorp. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Huttenland en op www.scoopwelzijn.nl/huttenland.

Scoop Welzijn is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om Huttenland tot een nog groter succes te maken. Naast het helpen van de kinderen bij het bouwen van hun hutten zijn er ook diverse activiteiten waarbij ondersteuning nodig is. Naast een ontzettend leuke tijd krijg je er ook ongelooflijk veel waardering voor terug.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacco Vinke: 06 - 10 01 33 61 of j.vinke@scoopwelzijn.nl
Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail

Agenda

© 1986 - 2017 Stichting Lokale Omroep Almelo