Wielercafé in Almelo met Eddy Planckaert en Joost Posthuma

Voorafgaand aan de Profronde kunnen wielerliefhebbers alvast de sfeer proeven bij het Wielercafé. Niemand minder dan ex-wielerprofs Eddy Planckaert en Joost Posthuma worden in het 'café' begeleidt door presentator en sportjournalist Eddy van der Ley.

Eddy Planckaert is een succesvolle oud-wielrenner met belangrijke zeges als Omloop Het Volk (twee keer), de Brabantse Pijl, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix op zijn naam. Ook pakte hij etappeoverwinningen in alle drie de grote rondes en in 1988 won hij het puntenklassement in de Tour de France.

Joost Posthuma sloot in 2012 zijn carrière als profrenner af, 31 jaar oud. Tien jaar was hij wielerprof, specialist tijdrijden. Acht jaar daarvan reed hij in het oranje van Rabobank. De laatste twee jaar in buitenlandse dienst bij Leopard-Trek en opvolger RadioShack-Nissan Trek. Zijn belangrijkste overwinning zijn een etappe in Parijs-Nice (2005) en het eindklassement van de Driedaagse van De Panne-Koksijde (2008)

Meet & Greet

Voor echte wielerliefhebbers is het mogelijk om voorafgaand aan het Wielercafé aan te schuiven bij Eddy, Eddy en Joost. Dit speciale arrangement inclusief diner en drankjes kost 75 euro per persoon. Aanmelden hiervoor kan bij secretariaat@profronde.nl.

Het Profronde Wielercafé is op woensdag 23 augustus om 19.30 uur in bier- en wijnlokaal 't Hookhoes. Kaarten kosten 10,00 euro en zijn te koop via de website www.profrondealmelo.nl of op de avond van het Wielercafé in 't Hookhoes.
Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail

Agenda

© 1986 - 2017 Stichting Lokale Omroep Almelo