Taartbakwedstrijd bij vijftienjarig NielZ

In het kader van het 15 jarig bestaan van Nielz café-restaurant wordt er een taartbakwedstrijd georganiseerd. Er zijn twee categorieën waarin men kan deelnemen: de mooiste en de lekkerste taart.

In de categorie mooiste taart gaat het echt alleen om het uiterlijk. In de categorie de lekkerste taart gaat het echt om de smaak en hoe makkelijk de taart te maken is. De winnende taart zal namelijk een jaar lang bij Nielz worden verkocht. De winnaar moet dus wel zijn/haar recept willen prijsgeven en de taart moet 'eenvoudig' te maken zijn.

Je kunt je opgeven voor vrijdag 16 juni in een van deze categorieën of, voor de keukenprins(es), in beide categorieën. In beide categorieën is er een beker te winnen en voor beide winnaars is er een jaar lang gratis koffie bij Nielz café-restaurant. De jury zal op zondag 25 juni de taarten beoordelen en aansluitend volgt dan de prijsuitreiking.

De jury bestaat uit:
Niels Mulder (eigenaar)
Daan Swerink (chef-kok bij Nielz)
Jan Taken (bakkerij Maison Gustaf)

Stuur een e-mail naar: martin@nielz.nl en geef aan in welke categorie je wilt meedoen. De taarten moeten op zaterdag 24 of zondag 25 juni voor 11.00 uur worden ingeleverd. Bij inschrijving moet het recept en de bereidingswijze worden meegestuurd. Er moeten per categorie minimaal tien deelnemers zijn.
Deel dit artikel: Twitter | Facebook | WhatsApp | Google+ | E-mail

Agenda

© 1986 - 2017 Stichting Lokale Omroep Almelo